Bausch + Lomb ULTRA Probeer Lens ULTRAVerpakt per 1 stuk.. Product #: ULTRA Probeer Lens based on 0 reviews Regular price: $7.40 $7.40

ULTRA Probeer Lens

Brand: Bausch + Lomb
Product Code: ULTRA Probeer Lens

Price: €8.95

Available Options

* Kies sterkte :
Kies basiscurve:
Kies diameter:

Bausch+Lomb ULTRA contactlenzen met MoistureSeal technologie zijn de nieuwste maandlenzen van Bausch+Lomb en voldoen aan de eisen die jij aan een moderne contactlens stelt. Deze innovatieve contactlenzen bevatten zelfs na 16 uur nog 95% van het vocht in de lens. Dat betekent concreet: lekker lang comfortabel contactlenzen dragen, zelfs na langdurig gebruik van digitale apparaten en/of computer. Deze lenzen zitten aan het einde van de dag net zo lekker als aan het begin van de dag, bij het inzetten.  

Je contactlenzen kunnen droog aanvoelen door het langdurig werken met digitale apparaten. Bausch+Lomb ULTRA contactlenzen zijn de eerste echte nieuwe silicone hydrogel maandlenzen in de Benelux sinds 2008. Het nieuwe lensmateriaal is voorzien van de innovatieve MoistureSeal technologie en voorkomt uitdroging van de contactlens. Dit is ideaal wanneer je, bijvoorbeeld, veel werkt met digitale apparaten.

Wanneer je geconcentreerd kijkt naar het beeldscherm van een computer, smartphone of tablet kunnen je lenzen uitdrogen doordat je 66% minder knippert dan normaal met je ogen. Als gevolg hiervan kun je symptomen ervaren als wazig zicht, vertraagde focus, droge en vermoeide ogen.

Bausch+Lomb ULTRA contactlenzen met MoistureSeal technologie bieden de oplossing. De innovatieve MoistureSeal technologie voorkomt het uitdrogen van de lenzen als gevolg van minder knipperen en bevatten na 16 uur zelf nog 95% van het vocht. Hierdoor ervaar jij de gehele dag een ultiem lenscomfort.

90% van de contactlensdragers is het ermee eens dat door het gebruik van Bausch+Lomb ULTRA® contactlenzen met MoistureSeal® technologie hun ogen minder droog aanvoelen na een lange dag werken met digitale apparaten.

There are no reviews for this product.
Write a review
BadExcellent
Facebook comment