Optiview Optiview Castor Premium Torisch Probeerlens Optiview Castor Premium TorischVerpakt per 1 stuk.. Product #: Optiview Castor Premium Torisch Probeerlens based on 0 reviews Regular price: $7.40 $7.40

Optiview Castor Premium Torisch Probeerlens

Brand: Optiview
Product Code: Optiview Castor Premium Torisch Probeerlens

Price: €8.95

Available Options

* Kies sterkte :
* Kies As :
* Kies cilinder:
Kies basiscurve:
Kies diameter:

Maandlenzen

Natuurlijk vochtaantrekkend vermogen

Lage modulus, hoge Dk voor verschillende behoeften

Silicone Hydrogelmateriaal

Gepatenteerde Aquaform-technologie

Optiview Castor Premium Torisch met Silicone Hydrogellenzen zijn gebaseerd op onze exclusieve Aquaform-technologie, waarmee een van nature hydrofiele contactlens met een lage modulus voor meer draagcomfort kan worden gemaakt.
Bij Aquaform-technologie wordt gebruik gemaakt van langere siloxaan verbindingen, waardoor er minder silicium nodig is voor een evengoed hoge zuurstofdoorlaatbaarheid van de lens. Daarmee worden ook geladen gebieden gecreëerd in het lensmateriaal die waterstofverbindingen met watermoleculen aangaan. Die verbindingen houden het water vast in de lens voor meer draagcomfort en om aanslag tot een minimum te beperken.

Dagelijks en verlengd dragen tot 29 nachten.

Dankzij de unieke Silicone Hydrogel kunt u de lenzen niet alleen de hele dag dragen, maar wel tot 29 nachten. Ze hebben vast nooit voor mogelijk gehouden dat ze zo veel draagcomfort zouden kunnen hebben.
En omdat de lenzen vochtig en prettig blijven zitten, heeft u waarschijnlijk geen extra kunsttranen nodig. Dat is geld dat u vast graag zullen willen besparen.

 

There are no reviews for this product.
Write a review
BadExcellent
Facebook comment