Coopervision Avaira Vitality Probeer Lens Avaira VitalityVerpakt per 1 stuk.. Product #: Avaira Vitality Probeer Lens based on 0 reviews Regular price: $7.40 $7.40

Avaira Vitality Probeer Lens

Brand: Coopervision
Product Code: Avaira Vitality Probeer Lens

Price: €8.95

Available Options

* Kies sterkte :
Kies basiscurve:
Kies diameter:

Natuurlijk vochtaantrekkend vermogen

Lage modulus in combinatie met hogere en betere zuurstofdoorlaatbaarheid.

Silicone Hydrogel + UV filter*

 

Gepatenteerde Aquaform®-technologie

CooperVisions exclusieve Aquaform-technologie zorgt voor een van nature hydrofiele contactlens. Avaira® en torische Avaira-lenzen zijn Silicone Hydrogellenzen die van nature hydrofiel zijn voor het draagcomfort waar uw klanten elke dag op kunnen bouwen.
Bij Aquaform-technologie wordt gebruik gemaakt van langere siloxaanverbindingen, waardoor er minder silicium nodig is voor een evengoed hoge zuurstofdoorlaatbaarheid van de lens. Daarmee worden ook geladen gebieden gecreëerd in het lensmateriaal die waterstofverbindingen met watermoleculen aangaan. Die houden het water in de lens vast voor meer draagcomfort en om aanslag tot een minimum te beperken.

*Waarschuwing: UV-absorberende contactlenzen zijn geen vervanging voor UV-absorberende oogbescherming, zoals een skibril of zonnebril met UV-filter, omdat die het oog en het gebied eromheen niet volledig bedekken. Cliënten dienen, zoals voorgeschreven, UV-absorberende brillen te blijven dragen.

 

There are no reviews for this product.
Write a review
BadExcellent
Facebook comment